''Мис Вселена'' към детронираната участничка: Съдбата има планове за теб

  • 28 декември 2015 11:51

  • 2785
  • 0
''Мис Вселена'' към детронираната участничка: Съдбата има планове за теб
© Getty Images

Новата „Мис Вселена” Пия Алонсо Вуртцбах от Филипините изпрати послание до колумбийката Ариадна Гутиерес, която бе коронясана за победителка по погрешка, а минути по-късно титлата й бе отнета, пише "Новинар".

„Ти си прекрасна жена и сега ние сме завинаги свързани от едно уникално преживяване – написа Пия в официалната страница на конкурса в Инстаграм. – В последните 3 седмици ние бяхме непрекъснато заедно и аз видях колко силна и красива си и вътрешно, и външно. Ти представи с чест страната си и всеки трябва да се гордее с теб. Съдбата има план за теб и аз се вълнувам да разбера какво ти предстои”.

Филипинката призова феновете на двете участнички да спрат да воюват в социалните мрежи и да не си разменят хейтърски писания, тъй като идеята на „Мис Вселена” е да обединява хората по света, а не да ги противопоставя.

Детронираната представителка на Колумбия също изрази в Инстаграм отношението си към грешката на водещия на конкурса Стив Харви, който обяви неправилно името на победителката. Ариадна Гутиерес отбеляза, че съдбата на всеки е записана някъде и нейната е била такава, но след бурята идва успокоение. „Аз донесох щастие на моята страна, ставайки „Мис Вселена”, макар и за 2 минути. Заради това днес по целия свят говорят за Колумбия и за латиноамериканската общност”, категорична е тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
2785 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини