На Коледа започват всички раздели

  • 28 декември 2015 09:23

  • 1593
  • 0
На Коледа започват всички раздели
©

Самотни ли сте на Коледа? Спокойно, не сте сами, статистиката показва, че двойките са склонни да се разделят по-често, отколкото във всяко друго време.

Експертите твърдят, че всичко започва точно две седмици преди Коледа и продължава до Нова година. Оказва се, че коледните празници са добър индикатор за отдадеността на двамата партньори в една връзка. Какво имаме предвид? Психолозите смятат, че успехът се гради именно върху желанието за инвестиция в другия, както и желанието за затвърждаването на отношенията. По време на предстоящите празници си проличава дали слушате достатъчно партньорката, дали сте готови да жертвате част от личните удоволствия за сметка на нейното щастие под формата на по-скъп подарък или дори правилният подарък.

Друг фактор е и употребата на времето, което може да пропилявате с приятели в бара или у дома с милото. И на финала нека не забравяме, че идва един от най-страшните моменти за всеки мъж - срещата с нейната фамилия. Последният фактор е класифициран като основен проблем за абсолютно всеки човек. Продължението на историята може да бъде и свързано с факта, че на празниците може да редувате посещенията на фамилиите - много възможно е да станете космополитни във всяка следваща връзка и да започнете да пътувате по празниците.

Още по темата прочети тук.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1593 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини