Детронираната ''Мис Вселена'' съди конкурса

  • 22 декември 2015 15:39

  • 7488
  • 2
Детронираната ''Мис Вселена'' съди конкурса
© Getty Images

Колумбийката Ариадна Гутиерес, която първоначално бе коронясана като „Мис Вселена 2015”, а няколко минути след това бе лишена от титлата в полза на Пия Алонсо от Филипините, ще съди организаторите на конкурса, пише "Новинар".

Адвокатът на 21-годишната красавица съобщи, че вече подготвя иск за овъзмездяване на моралните щети, нанесени на участничката, след като водещият я обяви погрешно за победителка. „Размерът на щетите е просто неоценим”, заявява той, уточнявайки, че те засягат всички 40 милиона колумбийци. От фирмата му разполагали с доказателства, че бившият собственик на патента за конкурса Доналд Търмп е съпричастен към скандала.

Самият кандидат за президентския пост в САЩ пък каза пред „Фокс нюз”, че изход от ситуацията би било тази година да има две победителки. Видеообръщението на Ариадна, записано след драматичния финал, набира все повече гледания в интернет. Там миската със сълзи на очи благодари за подкрепата, а множеството й отговаря с викове „Обичаме те”.

Снимки: GettyImages

Последвайте канала на

Novini.bg
7488 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гост

2016.01.05 | 09:08

2
Колумбийката е уникално красива,бих отишъл да е утеша чисто сексуално,а в замяна искам просто 20-30 грама чиста кока която съм сигурен че тя може да ми даде без проблем,за благодарности ще я чукам 3 дена до скъсване
Данаил

2015.12.24 | 20:16

1
Малоумник

Добави коментар

Водещи новини