10 секси холивудски актьора, които са страшни гадняри

  • 17 декември 2015 10:41

  • 2107
  • 0
10 секси холивудски актьора, които са страшни гадняри
© Getty Images

За много хора разграничаването на личния от професионалния живот е лесно. Например, ако фризьорът ви е груб със сервитьорите и подритва кучетата по пътя си, вие може да не узнаете това, тъй като се срещате с него само в салона. Другояче стои положението при актьорите и другите знаменитости, които често са преследвани от папараци и фенове.

Когато звездите направят нещо скандално, с удоволствие искаме да научим и най-малките подробности. Някои от слуховете обаче разкриват детайли от характера им, които ги описват като истински грубияни и гадняри. На екран тези актьори са страхотни. Те са истински магнит за жените, но се оказва, че в реалния живот са страшни гадняри.

Марк Уолбърг

През 1988 година красавецът, който по това време е на 16 години, се нахвърля върху виатнамец, обсипвайки го с расистки изказвания. Мъжът пада на земята в безсъзнание. Уолбърг избягва от мястото на събитие в момента, в който зърва органите на реда. За да се укрие, помолва друг виетнамец да му помогне. Последният прави точно това, но накрая си спечелва удар в лицето, щом полицията отминава и Марк се оказва в безопасност. Проявата на бъдещия актьор му коства 45 часа престой в затвора и 3 месеца условна присъда. Следват още агресивни прояви на Уолбърг. Преди време той обяви, че се е променил за добро.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2107 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини