Продадоха на търг пижама и легло на Майкъл Джексън

  • 10 ноември 2011 13:10

  • 672
  • 0
Продадоха на търг пижама и легло на Майкъл Джексън
©

Копринена пижама и легло, в което е спал Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, бяха продадени за 8 900 евро на търг в Ирландия, съобщава NME.

Според BBC News покойният певец е използвал леглото и пижамата, когато преди 5 години е бил гост в Coolatore House в графство Уестмийт. Джексън е бил в къщата заедно с децата си през 2006 г., докато е работил в близкото звукозаписно студио Grouse Lodge.

Леглото бе продадено на анонимен ирландски участник в търга, който плати сумата от 6 200 евро. Пижамата пък стана собственост на американска компания срещу 2 700 евро.

Деймиън Матюс от Matthew Auction Rooms обясни, че предметите са надхвърлили многократно прогнозните цени, но това се дължало най-вече на факта, че са на Краля на попа.

Според Матюс Джексън твърдял, че в Coolatore House е спал толкова добре, колкото никога преди. Ето защо, когато си тръгвал, певецът оставил шапката и пижамата си като подарък.

Припомняме, че на 7 ноември доктор Конрад Мъри бе признат за виновен за причиняване по непредпазливост на смъртта на Майкъл Джексън.

Решението на съдебните заседатели бе взето единодушно, макар Мъри да отрича да е дал фаталната свръхдоза от силното успокоително пропофол, което е причинило смъртта на звездата.

След произнасянето на присъдата членовете на семейство Джексън не скриха радостта си, както и много фенове на певеца.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
672 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини