Продават много редки снимки на Мерилин Монро

  • 09 ноември 2011 20:15

  • 4400
  • 0
Продават много редки снимки на Мерилин Монро
© Интернет

Редки снимки на Мерилин Монро като тийнейджърка, когато все още била само Норма Джийн Дохърти, ще бъдат продадени на търг през декември.

Снимките, направени от Джоузеф Джасгар, са сред предметите, които ще бъдат предложени на търга на Julien`s Auctions от 1 до 4 декември. Сред вещите на Монро, които ще намерят нов собственик, е и писмо на амбициозната звезда до втората й майка Грейс Годард, в което разказва за първата си среща с американския военен фотограф Дейвид Коновър . Именно той помага на 19-годишното момиче да започне кариера на модел.

В писмото от осем страници звездата разказва за брака си с Джими Дохърти и надеждите си за по-добра кариера. Очаква се то да бъде продадено за 50 000 долара.

Сред другите предмети, които ще бъдат продадени на търга, са черно-червена рокля на Нолан Милър, носена от Елизабет Тейлър във филма "Poker Alice", колекция костюми и реквизити от блокбастъра от 2000 г. "Гринч", пистолетът на Шон Конъри от филма от поредицата за Джеймс Бонд "Никога не казвай никога" и костюми от култовия филм "Големият Лебовски".

Последвайте канала на

4400 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини