Астролог: Не планирайте важни дела, плановете ви ще се объркат

  • 10 ноември 2015 10:35

  • 2207
  • 0
Астролог: Не планирайте важни дела, плановете ви ще се объркат
©

Рано сутринта Луната преминава в знак Скорпион. Най-уязвими са половите органи и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени, защото се повишава опасността от помятане, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева, пише Флагман.

Тя съветва да се сведе до минимум физическото натоварване. За да привлечете късмета към себе си в дните на Скорпиона, е нужно да сте си самодостатъчни, емоционално независими от хората и обстоятелствата. 

„Можем да избегнем много неприятни ситуации, ако изменим отношението си към ставащите събития. Всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Този, който изкара 29-ти лунен ден с достойнство, ще влезе в новия лунен цикъл с обновление и промени. Да не се предприемат никакви активни действия и да не се започват нови дела. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. Нищо не трябва да се предприема и да се започва или планира, защото ще се развали и ще донесе неприятности“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„В този ден не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Навсякъде трябва да бъде светло, наред с електрическия ток е добре да има и запалени свещи. Не общувайте с хора, които са ви неприятни или се стремят да ви призоват към дълбоко личен разговор. Възможни са провокации и недоразумения в областта на личните отношения. Сънищата са измамни и могат да бъдат неприятни. Пестете си енергията и във всички ситуации се уповавайте на добрия завършек“, добавя астрологът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2207 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини