Той си купуваше луксозни коли и часовници по 90 хил. долара

  • 23 октомври 2015 17:25

  • 3583
  • 0
Той си купуваше луксозни коли и часовници по 90 хил. долара
©

Рапърът 50 cent има такъв часовник, The Game има от същата бройка и аз имам такъв, казва Амир Хан, показвайки ръчно изработен часовник на Jacob & Co, излежавайки се на спалнята си в Болтън.

Британският боксьор днес е на 28 години и има 31 победи от 34 срещи на професионалния ринг с 3 загуби. Хан продължава разходката из къщата си, показвайки новите си кецове, изработени специално за него от Reebok. Шакил О' Нийл и Майкъл Джордан нямат подобни, казва той (бел. ред. двамата бивши баскетболисти от НБА играеха с Reebok и Nike).

В двора на къщата си Хан показва новото си BMW - една от многото луксозни коли. Там също така е и едно Mini, което боксьорът споделя, че е подарил на свой приятел. Това е старият Амир Хан - този, който спечели сребърен медал на Олимпийските игри в Атина само на 17 г., а след това спечели милиони на професионалния ринг.

Днес Хан е на 28 г., женен е, има дъщеря на 1 г. и споделя: „Част от часовниците ми, които съм купувал, са с цена от 90 хил. долара. Какво ли съм мислел навремето? С тези пари днес можеш да си купиш апартамент в Болтън. Или пък колите – Lamborghini, Ferrari – купувах ги само, за да са паркирани пред къщата ми. Какъв е смисълът да имаш три или повече коли, след като можеш да караш само една?"

Повече четете тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3583 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини