Уфолози: Извънземни атакуват Земята (снимки)

  • 23 октомври 2015 09:53

  • 12943
  • 7
Уфолози: Извънземни атакуват Земята (снимки)
©

Извънземни същества от висша цивилизация се спотайват на Плутон в очакване на удобен момент за атака на Земята и битка с човечеството. Шокиращото твърдение е на група любители астролози, обединени от неправителствената организация UFO Sightings Daily. Феновете на космическите конспирации описват кратерите и възвишенията на планетата джудже от нашата галактика като знаци на пришълци за присъствието им там, пише в. "България днес".

"Това не са  просто дупки и хълмове, а укрития на неподозирано за хората оръжие, което всеки момент може да бъде активирано", категорични са зяпачите на Вселената. В подкрепа на тезата си те публикуват на сайта си повече от 1000 снимки. "На много от фотосите ясно личат физиономиите на извънземните, което изключва възможността всичко да е плод на нечие въображение. Те наистина са там и въобще не е съвпадение", допълват ентусиастите на тема "Междузвездни войни".

"На Плутон са накацали десетки космически кораби. Совалките са с бял оттенък, а формата им не прилича на нищо, което може да е с произход от Земята", твърди блогърът астроном Скот Уоринг, цитиран от британския таблоиод "Сън". Около бойните машини се виждат физиономии на същества, като някои от тях даже имат зъби", допълва той. В допълнение на стряскащата новина Скот отбелязва, е показването на зъби е ясен знак за враждебност, което трябва да се приеме на сериозно от световните лидери. "Някои от извънземните имат човешка фигура, но повечето са напълно различни от нас", категоричен е Уоринг.

Учени отхвърлят тезата на уфолозите и я определят като пълна измислица. Изтъкнати експерти коментират, че снимките на "чужди лица" са илюзия, която умът си въобразява, но реално не съществува. Теорията за зелени човечета на Плутон се появи в края на юли, когато в интернет се появи видео с доказателства за паметник на извънземно същество. Клипът е компилация от снимки на далечната планета, изпратени на Земята от сондата "Нови хоризонти".

Уфологът с псевдоним Mister Enigma пръв съобщава за странна аномалия. Той увеличава една от снимките и сред скалите успява да различи  нещо, което напомня по очертанията си извънземен с голяма глава и големи очи. Според него този образ е създаден от разумен живот, защото може ясно да се види фигура, махаща с ръка и лице, обърнато към небето.

Мистерията се задълбочи в началото на този месец, когато НАСА обяви на всеослушание, че "Плутон е жив". По време на конференция в претъпканата зала на университета в Албърта, Канада, един от водещите  учени в американската космическа агенция д-р Алън Стърн заяви: Този свят е жив". Загадката стана пълна, когато ученият допълни, че за Плутон тепърва предстоят изумителни разкрития, които ще променят изцяло представите за Слънчевата система.

Последвайте канала на

Novini.bg
12943 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.05.22 | 17:10

7
Някой пак е дишал Кале

2016.05.22 | 17:10

6
Аз мислим, че извънземните идват на тълпи, от арабския полуостров и ни заличават!
Румен

2016.05.22 | 17:10

5
Много безработни има на този свят и много са лудите между тях.

2016.05.22 | 17:09

4
Абе уфолози, кухи хралупи. За какво са им кораби, оръжия и пр., след като едно пази Боже наводнение, урагани, земетресения са достатъчни да ни затрият или да ни изкарат от строя.
извънземен

2016.05.22 | 17:09

3
Пълни глупости!Не ни дреме за вас,жалки примати.

2016.05.22 | 17:01

2
Идват!Давайте да бягаме на Марс.Не забравяйте да вземете и някоя политическа партия, че иначе кой ще ни лъже там!

2016.03.03 | 10:22

1
И извънземните си строят базите с формата на "извънземни", за да може нашите уфолози да не скучаят ... Освен това ни махат за здрасти преди да ни нападнат. Ясно е, че тези 'уфолози' са изперкали от всякъде, въпроса е защо Вие падате на това ниво и пускате такива глупости!

Добави коментар

Водещи новини