Издирват секси призрак, оставил отпечатъци в музей

  • 20 октомври 2015 13:02

  • 2465
  • 3
Издирват секси призрак, оставил отпечатъци в музей
©

Ловците на духове от британския Девън търсят "най-секси призрака в света". Полтъргайст, който прилича на полугола блондинка, се появил в местния исторически музей и оставил отпечатъци от пръсти от вътрешната страна на саркофаг с мумия, пише actualno.com, цитирайки Metro.

Според служителите на музея Торки, в който освен останалото е изложена и древноегипетска мумия, появата на призрака в залата с експонати била фиксирана от камерите. Местните специалисти по аномални явления говорят, че еротичната полупрозрачна фигура далеч не била наблюдавана за първи път в града.

Както и да е, никой не може да обясни откъде са се взели отпечатъци на палец и показалец от вътрешната страна на саркофага с древните мумифицирани останки на четиригодишно момче.

"В навечерието на изложбата проведохме оглед на саркофага, чийто капак е отварян за последен път преди седем години. Нашите служители откриха отпечатъци от пръсти върху него. Откъде са се взели те, никой не знае. По време на последното изследване на саркофага капакът беше отворен от седем яки мъже – толкова тежък е той. Отпечатъците определено не са техни", разказал служител от музея.

Той добавил, че няколко дни преди откриването на отпечатъка камерата фиксирала фигурата на призрак, който блуждаел сред историческите експонати. Впрочем на служителя не му се иска тайнствената блондинка да бъде открита.

"Тя е толкова секси, че нямам нищо против да се засели в моя дом", заявил служителят на музея.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2465 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
FM

2016.04.05 | 07:50

3
Като го хванат (Призрака), да го затворят в рицарска (броня), и да му сложат белезници.
от река Дунав

2015.10.20 | 13:26

2
Новост е ползването на тн"Огледален Убиец" з а обсебване на жени постоянно следени от нагло престъпни уж"спец служби"/ Женените з а неудобни на подставени крадци на власт с е примамват със секс поят се с наркотици ,заразяват се и се насъскват срещу съпрузите..
от река Дунав

2015.10.20 | 13:24

1
заради нагло терористични вложки в лични документи много жени биват изнасилвани от създания проникващи през измеренията.. виждат се с просто око ..някой са облечени в черни маскировъчни костюми с генератори за невидимост..

Добави коментар

Водещи новини