Баща инсценира смъртта на сина си заради харесвания в YouTube (видео)

  • 14 октомври 2015 07:31

  • 7834
  • 1
Баща инсценира смъртта на сина си заради харесвания в YouTube (видео)
©

Роман Антууд от Охайо инсценира смъртта на своя тригодишен син в катастрофа, за да изплаши майка му, след което снима случката на видео и я разпространи в YouTube, съобщи "Дейли Мейл".

32-годишният комедиант предварително подготвил всичко - квадроцикъл, взривно устройство и кукла, облечена точно като детето му. След това Антууд и съпругата му сложили момчето в машината, шегаджията отвлякъл вниманието на майката и заменил сина си с манекен. Радиоуправляемата машина развила голяма скорост, след което изчезнала от поглед. Чул се взрив, а пламъците от машината се вдигнали на девет метра височина.

Видеото с взрива и реакцията на майката било публикувано в канал в YouTube, където за два дни набрало 4,5 милиона гледания. То е харесано от 467,5 хиляди души, а пък 9,6 хиляди не одобрили случката.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7834 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1.3.1.2

2016.03.19 | 05:14

1
Направо не мога да повярвам как може да има такива родители,и бащата,и майката са за здрав пердах! Тоя е като някакво дете с тия номерца негови,а е на 32 години,а тази е като някаква кучка с тия средни пръсти дето ги показва пред детето,но комент!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини