Имате ли нужда от сексуална терапия?

  • 29 септември 2015 11:59

  • 2097
  • 0
Имате ли нужда от сексуална терапия?
©

Проблемите със секса и интимността са доста разпространени. Една трета от всички мъже и полoвината от жените имат проблеми със сексуалната функция, сексуалните чувства и интимността.

Сексуалната терапия може да помогне. Тя е един тип терапия чрез споделяне, която се извършва от психолози и лицензирани консултанти, специално тренирани да помагат при въпроси, свързани със секса и взаимоотношенията. Сексуалната терапията е едно ефективно средство за хора от различни възрасти, пол и религия. Сексуалната терапията може да ви помогни независимо дали сте сами или имате връзка с някого.

Как се прави секс терапия?

Сексологът ще започне терапията като ви говори относно вашия конкретeн проблем. Сексуалните проблеми могат да са сложни и вашият терапевт ще иска да има ясна идея за всички фактори, които могат да го обуславят. Веднъж започнали да си говорите с терапевта, означава, че вече имате напредък. Той ще обсъди пътищата за решаване на проблема ви и ще ви помогне да научите техники и умения, за да подобрите комуникативните си способности и интимните си взаимоотношения.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
2097 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини