След няколко развода те най-накрая откриха любовта - III част!

  • 14 септември 2015 17:17

  • 3277
  • 0
След няколко развода те най-накрая откриха любовта - III част!
©

Списъкът на известните личности, преживели няколко несполучливи брака, преди да срещнат точния човек за себе си, няма да е пълен без Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския.

За никого не е тайна, че младините на актрисата са доста бурни, белязани от злоупотреба с алкохол и наркотици, тежки депресивни състояния, при които се самонаранява с остри предмети, и поредица от страстни връзки. Една от въпросните страстни авантюри обаче прераства в нещо повече. На 28 март 1996 г. Анджи се жени за британския актьор Джони Лий Милър, с когото се запознава по време на снимките на филма "Хакери". На сватбата актрисата е облечена в кожени панталони и най-обикновена бяла риза. Това, което придава "празничност" и прави тоалета уникален е, че на въпросната риза Анджелина изписва името на съпруга... със собствената си кръв.

Въпреки ефектната церемония бракът между актьорите трае по-малко от три години и началото на 1999-та те се развеждат. Една година по-късно Анджелина минава под венчилото за втори път, отново със свои колега – 15 години по-възрастния от нея Били Боб Торнтън. Двамата водят доста ексцентричен семеен живот, включващ носенето на шишенце с кръвта на другия като доказателство за любов и подаръци за Рождество във вид на надгробни плочи и парцели в гробището. Оказва се обаче, че и Торнтън не е точния човек за Анджелина.

Актьорите се развеждат през 2003 година, като само две години по-късно Анджи най-накрая среща него - мъжа с главно "М". На снимките на филма "Господин и госпожа Смит" Джоли се запознава с холивудския красавец Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, като страстта между двамата бързо преминава от снимачната площадка в реалния живот, поставяйки началото на една от най-вдъхновяващите съвременни любовни истории в Холивуд. Актьорите скрепиха връзката си с брак минала година, като на тайната церемония присъстваха всичките има шест деца - 3 биологични и 3 осиновени.

Още по темата прочети тук.

 

Последвайте канала на

woman.bg
3277 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини