14 вдъхновяващи цитати от филми

  • 08 септември 2015 16:45

  • 5365
  • 0
14 вдъхновяващи цитати от филми
©

Ако имате намерение да се присъедините към стартъп или пък да създадете собствен бизнес, вижте 14 филмови цитата, подбрани от Стив Синкота от Entrepreneur, които със сигурност бихте могли да използвате като мотивация:

1 "Да намеря една наистина оригинална идея. Това е единственият начин, по който някога ще изпъкна. Това е единственият начин, по който някога ще съм значим." Джон Наш в „Красив ум“ Ако ще създавате компания, заемете се с нещо, което никой не е правил досега. Ако работите по разрешаването на реални проблеми на реалните хора, наистина ще изпъкнете пред конкуренцията.

2. "Правиш или не правиш. Няма опитвам...” Йода в „Империята отвръща на удара“ Или ще направите нещо, или няма. Не сте в позиция да опитвате. Вашите служители, клиенти, партньори и акционери имат нужда да направите много повече от това да опитате. Ще успеете или ще се провалите въз основа на това колко добре можете да изпълните визията си.

3. “Не ми казвайте, че не мога да го направя; не казвайте, че не може да бъде направено!" Хауърд Хюз в „Авиаторът“ Ще се наслушате на негативно настроени хора. Хора, които са скептично настроени или не разполагат с твърдостта да направят това, което вие правите. Ако беше лесно, всички щяха да го правят. Не позволявайте на несигурността на другите да ви възпира.

Прочети повече

Последвайте канала на

Нора Виткова
5365 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини