Успели звездни дами, които някога са били уволнени - I част

  • 03 септември 2015 16:48

  • 2277
  • 0
Успели звездни дами, които някога са били уволнени - I част
©

Уволнението от работа не винаги е по ваша вина – понякога може да се разделите с позицията си, заради различия с шефа или да се превърнете в жертва на нов мениджмънт.

Както и да е, важното е, че това не е краят на живота! Мобилизирайте се и преодолейте този неприятен етап с високо вдигната глава, защото както казва една добре позната максима – Една врата се затваря, за да се отвори друга. И това ясно си личи от признанията на осем от най-известните дами в съвременния шоубизнес, които в младежките си години са били уволнени, но както сами признават, ако това не се бе случило, те нямаше днес да са звездите, които са. Вижте техните признания:

Опра Уинфри

Да, дори и Опра, най-успешната водеща в историята на телевизията и единствения в света милиардер от афроамерикански произход, някога е била уволнена. Уинфри признава, че в началото на кариерата си, след едва седем месеца като водещ на емисията новини от 18 часа в Балтимор, е била уволнена. "Шефът ми ме викна в офиса си и ме уволни точно в деня на 1 април, 1977 година. Признавам си, че първоначално реших, че е шега."

Още по темата прочети тук.



 

Последвайте канала на

woman.bg
2277 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини