Брад Пит спрял пушенето заради децата си

  • 31 октомври 2011 16:55

  • 2900
  • 1
Брад Пит спрял пушенето заради децата си
©

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в спрял цигарите, за да не дава лош пример на децата си, пише в. "Сън". Холивудският идол наскоро бил изловен от двете си дъщерички Захара и Шайло как набързо и уж скришом си дръпва от фаса в градината на будапещенския си дом, който той нае. Пит се почувствал ужасно гузен.

Двете хитрушки го проследили в градината и го заварили как жадно пафка. Тогава му задали логичния въпрос защо пуши, след като винаги е твърдял, че това е много лошо нещо. Той не могъл да им даде логичен отговор и твърдо решил подобни сцени да не се повтарят.

Вестникът припомня, че и Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския изкараха курс на хипнотерапия и използваха никотинови близалки, за да загърбят вредния си навик.

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в не спира да повтаря, че винаги слага интересите на децата и семейството си пред своите. "Хлапетата ни са страшно буйни, но ръсят най-смешните бисери, които някога съм чувал", споделя актьорът.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2900 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.11.01 | 12:18

1
Глупак...

Добави коментар

Водещи новини