Наръчник за часовниците на Уолстрийт

  • 08 август 2015 14:01

  • 1982
  • 0
Наръчник за часовниците на Уолстрийт
©

Банкерите обичат часовници. Те обичат да колекционират часовници. Обичат да говорят за часовници. Виждал съм цели групи аналаизатори от Уолстройт да отиват към най-близкия магазин на Rolex в деня, в който са получили първия си бонус.

Моделът Submariner е официалният часовник като за начало на Уолстрийт, пише в Business Insider бившият служител на Citigroup Джон Лефевр и създател на популярния профил @GSElevator в Twitter. Виждал съм и колега, който изрязва снимка в реални размери на Patek Philippe, който обмисля да си купи, след което поставя снимката на китката, “за да го пробва”. Тъй като в Хонконг няма данък върху продажбите, ми се налагаше да нося поне по един часовник с мен на всяко пътуване до Ню Йорк за колега, който се опитва да спести няколко (хиляди) долара.

Използвахме служебната поща за изпращането на кутията и касовата бележка, за да избегнем проблеми с митниците. Часовниците са важни, особено на Уолстрийт. Дори и ако не се интересувате от часовници, е важно да се интересувате. Това често е първото нещо, което някой използва, за да ви прецени. Лефевр, споделя, че е виждал всичките най-популярни часовници на Уолстрийт и дори е притежавал няколко. 

Кои са те според него вижте тук.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1982 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини