Световното предизвикателство Legion Run се завръща в България

  • 17 юли 2015 16:17

  • 3208
  • 1
Световното предизвикателство Legion Run се завръща в България
©

България е част от световното турне на Legion Run за втора поредна година. Калното приключение ще се състои на 29 август край езерото Панчарево. Организаторите обещават още по-кално и запомнящо се изживяване и споделят, че няколко от най-новите препятствия на Legion Run ще дебютират именно в България.

Legion Run предлага много повече от 5 километра бягане с препятствия. Той е вълнуващо забавление за пораснали, за което дълго ще разказвате. Участниците обединяват сили срещу повече от 15 предизвикателства с кал, вода, огън, лед, високи конструкции и тесни пространства, проектирани да провокират както физическите им усещания, така и скритите им страхове.

Легионът е отворен за всеки с навършени 18 години. Физическата подготовка помага, но не е задължителна. Legion Run не е състезание, в него не се засича време и няма победители. Участниците не само не надпреварват, но и си помагат, без значение дали са в един отбор. И точно това прави събитието уникално.

Legion Run ще ви остави с няколко драскотини, с кал на неочаквани места, но и с удовлетворението, че сте се справили и сте били част от нещо голямо.

Legion Run е сред лидерите в набиращата популярност obstacle course индустрия. До момента над 3,4 милиона души по света са се включили в подобен род събития, като броят им непрекъснато расте. Тази година световното турне на Legion Run включва още държави като Полша, Унгария, Гърция, Кипър, Китай и Южна Африка.



Билетите за Legion Run са вече в продажба. Сега е моментът да се запишете преди следващото покачване на цените.

За повече информация и актуални новини следете официалния уебсайт на Legion Run, както и страницата на събитието във Фейсбук.

Последвайте канала на

Novini.bg
3208 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ученика

2015.07.20 | 16:37

1
Дайте си парите да се отъркаляте в кал!

Добави коментар

Водещи новини