Пиян от любовна мъка чех втрещи с алкорекорд

  • 09 юли 2015 11:20

  • 6136
  • 1
Пиян от любовна мъка чех втрещи с алкорекорд
©

Пиян чешки велосипедист учуди медици и полицаи, коментара газета.ру.

Мъжът е бил задържан в западния град Пилзен след като жители подали сигнал за опасно придвижващ се човек са колело. Като видял служителите на реда мъжът заспал и паднал в близка канавка. Пазителите на реда са успели да събудят нарушителя на правилата за движението по пътищата, но когато той се е опитал да приложи операцията "Клин клин избива", да си пийне от бутилката с ликьор, полицаите му закопчали белезниците и го откарали в управлението. Там той не е могъл нито да даде показания, нито да се запознае с протокола, та камо ли да го подпише. Междувременно показанията от кръвната проба предизвикали потрес у лекарите и полицаи. Количеството алкохол е било 5,42 промила, при несъвместима с живота доза от 5 промила.

След като изтрезнял, и/или може би видял, че го очаква глоба в размер на около 2000 евро, мъжът разказал своята история. През същия ден неговата приятелка му е казала "Сбогом" и той решил да удави любовната си мъка в алкохола.

Сега централноевропейската държава може да кандидатства за световен рекорд за пиян велосипедист. Рекордът за пиян пешеходец принадлежи на поляк. Лекари открил у мъжа през 2013 г. 13,74 промила и въпреки конската доза спасили 40-годишния мъж.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6136 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.08.22 | 12:52

1
Когато пишете за пияни ... помислете защото най вероятно ще бъдете оповергани от следващият ид**т ...

Добави коментар

Водещи новини