Милиардерските сватби, които звездите не могат да си позволят

  • 07 юни 2015 15:00

  • 2649
  • 0
Милиардерските сватби, които звездите не могат да си позволят
©

Сара Хейууд е един от най-търсените сватбени агенти от богатите. Тя е организирала сватби за бизнесмени от компании от Fortune 500, принцеси и попзвезди, които харчат милиони само за ден.

Един от клиентите й похарчил над 6. млн. долара за сватбата си. Клаузите за конфиденциалност не й позволяват да потвърждава за кого точно е работила, но човек трябва просто да разгледа в интернет, за да направи връзка между снимките и описанията. Вероятно е малко изненадващо, че тя е толкова търсена.

Хейууд живее, за да организира сватби. Тя е на разположение на клиентите си по 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, използва само най-скъпите и ексклузивни модисти, цветари, зали, готвачи със звезди от Michelin, сладкари и стилисти, печелили награди.

Тя може да организира мечтаната милиардерска сватба за малко повече от две седмици. Всъщност, наскоро е направила точно това за азиатска попзвезда.

В последните 12 месеца Сара е организирала сватби от Азербайджан до Сен Тропе за някои от най-богатите хора в света, в това число и за американски милиардер, който ще се жени на шотландски остров. През 2006 г. тя също така написва една от най-продаваните книги във Великобритания на сватбена тематика. През 2010 г. тя пусна сватбено приложение за BlackBerry, Android и iPhone.

Кои са клиентите на Хейууд? Разберете ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2649 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини