Те са на 10 години и спят в леглото на майка си

  • 21 май 2015 19:49

  • 5210
  • 1
Те са на 10 години и спят в леглото на майка си
©

Тази майка спи от пет години насам в едно легло с двамата си сина – единият на 9 години, а другият на 10 години. Къде спи съпругът й?

В стаята в края на коридора. И защо се случва всичко това? Защото е по-здравословно за децата, смятат родителите. Съпругът на Джули Дарби – Гари, спи сам от пет години. Не, техният брак не е разрушен.

Ако се чувствате объркани, според Джули не сте сами. Много други хора реагират като вас на наученото. Джули обаче е категорична по отношение на семейната практика и разделението на леглата у дома. Тя смята, че така децата й са на първо място в живота й. Освен това момчетата нямали нищо против.

Кай е на 9 години а Брейдън на 10. И двамата обичат да играят футбол, да карат колело и да играят екшън игри. Но когато стане време за лягане, няма нищо по-приятно за тях от това да се сгушат в майчиното легло и да се събудят до майка си на сутринта.

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5210 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.09.15 | 21:51

1
Абсолютна глупост . Ако членовете на едно семейство започнат да се подреждат на първо , второ , трето място , значи не е никакво семейство .

Добави коментар

Водещи новини