Мощните изригвания на Слънцето събуждат духове

  • 11 май 2015 17:01

  • 3722
  • 1
Мощните изригвания на Слънцето събуждат духове
©

Мощните изригвания на Слънцето събуждат духове на Земята. Слънчевата активност е основата на появата на твари от ада. Това твърдят руски изследователи от спецзвеното за лов на полтъргайсти "Космопоиск".

С помощта на камера, микрофон, пирометър и визьор за температура те опитват да докажат, че духовете настъпват, когато има геомагнитни бури.

"Неземните изчадия се "хранят" с енергията на електромагнитно поле на земното кълбо, която се покачва неимоверно, когато Слънцето в нашата галактика се активизира", убедени са експертите, пише в. "България днес".

С експеримент в къща на обикновено семейство в Нижни Новгород те опитват да докажат хипотезата си. Поставят свръхчувствителни камери и куп други модерни джаджи в дом, където напоследък започват да се случват необичайни явления - вентилът на газта се затваря сам, будилникът се оказва под дивана, а карфиците са разхвърляни из всички стаи. Започва постоянно наблюдение, което се увенчава с успех и "духът" е запечатан на лента.

„За последните 5 години сме фиксирали около 50 полтъргайста на територията на Русия и бившия съветски лагер – казва Никита Томин, ръководител на отдела. – 28 пъти експертите са се отзовавали на места на аномални събития, а в 7 случая са фиксирали феномена в активна фаза. Средната продължителност на типичен полтъргайст (когато са известни датите на неговото възникване и приключване) е 17 дни.“

Ловът на духове се провежда в Киров, Иркутск, Перм, предградията на Москва и украинския град Житомир. Навсякъде експертите регистрират високи показатели на електромагнитното поле в дните, когато полтъргайст атакува жилищна постройка на обикновени семейства.

Последвайте канала на

Novini.bg
3722 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
намират пробиви в пространството и с е намъкват

2015.12.26 | 11:31

1
много интересни са облечени в черни военни доспехи проникват в домове следени с нагло терористична техника и правят секс с жени и моми..дамите крещят неистово често..намират пробиви в пространството и с е намъкват

Добави коментар

Водещи новини