Принц Уилям - най-влиятелният британец

  • 21 октомври 2011 11:15

  • 1034
  • 0
Принц Уилям - най-влиятелният британец
© Интернет

Принц Уилям е най-влиятелният британец, сочи допитване на сайта AskMen.

29-годишният принц, който е и пилот на спасителен хеликоптер, оглави класацията сред 7000 читатели на сайта. Целта на допитването е била да се установи кои постижения, профил и статус са имали най-голямо влияние върху живота на британците през последните 12 месеца.

На второ и трето място в класацията останаха френският диджей Давид Гета и футболната звезда Кристиано Роналдо. Телевизионният водещ Пиърс Морган е на четвърто място, следван от основателя на социалната мрежа Фейсбук Марк Зукърбърг. Братът на Уилям принц Хари също попада в класацията, но едва на 22-ро място, а британският премиер Дейвид Камерън е на 49-то.

„Това беше годината, в която според нашите читатели принц Уилям най-сетне влезе в крак с времето, като направи кралското семейство да изглежда достъпно и свежо по начин, по който предишните поколения не успяха да го направят. Той работи усилено и е решен да използва популярността си за добри каузи. Всички в топ 49 преживяха невероятна година, оформяйки мненията и вкусовете на мъжете във Великобритания.

Попадането в класацията е постижение, но на фона на най-тежката икономическа обстановка от близо един век е невероятно, че премиерът ни не е смятан за най-влиятелен от младите британци“, заяви Дрю Лубега, главен редактор на сайта.
В топ 10 попадат още основателят на Епъл Стив Джобс, мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фергюсън, актьорът Чарли Шийн, магнатът лорд Алън Шугър и американският президент Барак Обама.

В първите 20 са още Джъстин Бийбър, Даниел Радклиф, Тайни Темпа, Брад Пит, Кание Уест, Анонимните, Робърт Патинсън, Лионел Меси, Джордж Клуни и Дейвид Бекъм.

Последвайте канала на

1034 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини