Николай Младенов ще става баща

  • 16 октомври 2011 15:46

  • 1612
  • 0
Николай Младенов ще става баща
© булфото

С много нежност външният ни министър Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 подкрепяше бременната си съпруга Гергана на срещата на Европейската народна партия в софийски хотел от световна верига, пише "24 часа".

Гергана е сътрудник на евродепутата Владимир Уручев и имаше ангажименти в организацията на форума. Гергана е в напреднала бременност, но това не й пречеше да се движи пъргаво из фоайето на високите си токове.

Българският първи дипломат Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 направи Гергана Григорова своя законна съпруга август тази година. Кум на двойката беше Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Гергана бе избрала изящна рокля в най-светлия нюанс на слонова кост с бюстие без презрамки. Шлейф и воал до кръста допълваха булченския тоалет.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1612 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини