10-те причини неомъжените италианки да предпочитат женени мъже

  • 21 февруари 2015 08:04

  • 2738
  • 1
10-те причини неомъжените италианки да предпочитат женени мъже
© Getty Images/Guliver

Неомъжените и необвързани сантиментално италианки предпочитат преживяване с женени мъже, сочат данните от анкета на специализираната агенция за изневери "Виктория Милан", цитирана от БТА.

Десет са най-често повтарящите се причини за този избор, посочени от 5321 участнички в анкетата.

По-възбуждащо е, смятат 17 процента от анкетираните клиентки. Сексът с женен мъж е по-добър - 14%. Той има по-голям опит и е по-сигурен в себе си - 12%. Няма претенции и не очаква обвързване - 11%. Тръпката да завоюваш мъжа на друга жена - 10%. Няма намесени семейства - 9%. Получаваш повече внимание, без да молиш за него - 8%. Такъв секс е без задръжки - 8%. Сексът е без ангажименти - 6%. Тръпката не греха - 5%.

Коментарът на агенцията е, че по природа искаме винаги онова, което не притежаваме и освен това никога не се задоволяваме. Нашите самостоятелни клиентки не искат женен мъж, колкото да легнат с него или да получават подаръци, които не задължават. Става дума само за забавление, за желание за секс с човек, който не очаква нищо повече от една страстна нощ. Разбира се, малко повече опит не вреди.

Чиста случайност е, че всички тези атрибути се срещат при женените мъже, се посочва в коментара на агенцията, която има над 5 милиона клиенти в повече от 30 страни.

Последвайте канала на

2738 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2015.02.22 | 11:21

1
Ще ви кажа една причина. Те вярват на съпругите им.

Добави коментар

Водещи новини