Извънземни експериментират в база в Ню Мексико

  • 10 февруари 2015 08:47

  • 6982
  • 1
Извънземни експериментират в база в Ню Мексико
©

Конспирациите са една от любимите теми на милиони хора по света. В сърцевината на една такава е мистериозна база в Ню Мексико. За базата Дълси не се знае почти нищо, но в същото време историите за нея са невероятни, пише в. "България днес".

Едно от най-разпространените твърдения е, че в скалите под платото в Дълси, Ню Мексико, се намира секретен подземен комплекс. Някои хора са убедени, че тя е генетична лаборатория, в която хора и извънземни съвместно провеждат ужасяващи експерименти. Част от любителите на конспиративни теории дори прилагат и разговори с хора и документи, че там наистина има база и че в нея са се случвали странни неща.

Твърди се, че от земята близо до град Дълси се чуват странни тътени, които карат местните да вярват в съществуването на базата. Присъствието на военни хеликоптери в района също подкрепя теорията.

През 1967 г. в Колорадо, Пенсилвания, Тексас, Алабама, Айова и Дълси са открити много мъртви животни. Те били одрани и изкормени с хирургическа прецизност, а в телата им нямало останала и капка кръв. След изследвания на труповете е установено, че тъканите са изрязвани с лазерен скалпел. Това обаче е технология, която по това време още не е била създадена.

По труповете на животните близо до Дълси имало флуоресциращо покритие, което се виждало само на ултравиолетова светлина. В гръдния кош на някои от животните е открит гипс. Разследващите не успяват да дадат логично обяснение за странните случаи и те остават загадка. Някои смятат, че животните са нарязвани като част от ритуални церемонии на сатанински секти, но това не обяснява начина, по който са били изкормени.

Всъщност всички слухове за наличието на секретна база в Ню Мексико започват от предприемача в областта на технологиите Пол Беневиц. През 1970 г. той за първи път започва да твърди, че редовно наблюдава странни светлини в небето, за които смята, че може да са свързани с военновъздушната база Къртланд. От него тръгват и предположенията, че там работят извънземни.

Последвайте канала на

Novini.bg
6982 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1

2015.02.10 | 20:05

1
Там се правят клип4етата от ИД ,все пак е необходима сцени4на площадка на американците

Добави коментар

Водещи новини