Мъж продава коала изнасилвач и убиец

  • 11 декември 2014 14:57

  • 2801
  • 1
Мъж продава коала изнасилвач и убиец
©

Миловидна коала беше предложена на търг в интернет от собственика си, след като австралийското животинче изнасилило и убило котката на жена му, пише в. "Новинар".

В обявата си американецът посочил, че купил коалата Гъмнът през януари за 3200 долара, защото искал да си има такъв пухкав домашен любимец. Много бързо обаче разбрал, че животното може да създава повече главоболия, отколкото очаква човек от същество, прекарващо 17 часа на денонощие в сън.

В обявата мъжът посочил положителните и отрицателните страни на Гъмнът, като сред положителните били, че обича да се вози в кола и да яде паяци, заради което откакто той е в къщата, осмокраките гадинки били напълно изчезнали. Към добрите страни на коалата са още, че мрази сериала „Отчаяни съпруги”, което накарало съпругата на собственика да се откаже от гледането му.

В лошите страни мъжът посочва, че Гъмнът е изнасилил и убил котката на жена му, но това можело да се сметне и за плюс, тъй като самият той не понасял котката. Недостатък на Гъмнът обаче бил, че той харесва филми с Вин Дизел, има ужасно остри нокти и яде твърде много евкалипт, който не се оказал никак евтин.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2801 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.12.12 | 11:09

1
Подарете я на някоя проститутка от попфолка те и без това само по такива си падат!

Добави коментар

Водещи новини