Руската полиция дава повече

  • 11 ноември 2014 10:42

  • 2527
  • 3
Руската полиция дава повече
©

Русия е една прекрасна страна, в която дори олигарсите нямат право да говорят срещу вожда, за да не получат покана за един от най-хубавите курорти в страната.

Тази страна е дала толкова много на света, но за жалост се помни единствено с водката, АК-47 и красивите жени. Понякога се появяват добри шеги с другаря Путин, но от съображение за сигурност ще се опитаме да ги пропуснем. И ти не би искал да бъдеш окупиран в офиса и да пишеш публично извинение, нали? Руската държава е обречена да бъде опозиция на западното влияние, но не искаме изобщо да навлизаме в тази територия. Пишем този материал, защото смятаме, че човек е длъжен да погледне руската полиция/милиция.

Братушките открай време покоряват интернет с всевъзможни постове, но днес смятаме, че имаме победител. Руският полицай дава повече на аудиторията и определено забавлява. В следващите кадри ще се опитаме да представим истинската красота на службата, както и някои забавни моменти. Горките нямат талант като Веселин Маринов, който да изпее една мокра песен за родната полиция. Това се случва в Русия...

Още по темата четете ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2527 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.05.05 | 15:46

3
бабо танаске иби си мамето курвенско, Русия е прекрасна страна, а ти си евтин боклук

2015.05.01 | 09:24

2
Русия била прекрасна стана - ха-ха-хааааааа... А защо бягат от нея - кой накъдето му видят очите? А?

2015.05.01 | 09:24

1
Униформите на снимката са украински))))

Добави коментар

Водещи новини