Дебелите жени, които мразят всички

  • 29 октомври 2014 14:16

  • 2853
  • 0
Дебелите жени, които мразят всички
©

Да бъдеш дебел в днешно време е истинско приключение и изпитание.

Още вчера споделихме в туитър, че уважаваме пълните хора, защото те са единствените, които не вярват на фитнес манията и приемат размера на дънките като абсолютно нормално явление. Да бъдеш шишко в днешно време не е порок - превъзмогваш подигравките и създаваш съвършената самоирония. Големите хора са с чисти души и заслужават всяко внимание.

Съвсем различно стои въпросът с пълните жени, които искат да бъдат слаби а.к.а. 90% от женското съсловие. Добре, никой не е съвършен и всички модни богове работят по въпроса с докарването на перфектната визия или поне прикриващата на някои не толкова красиви части от тялото.

Не сме модни експерти и смятаме, че всяка жена е красива, докато не дойде момента, в който се опитва да бъде нещо, което не е. Най-голямото наказание е дебела жена в прилепнали дрехи, къси поли и клин. Сериозно, понякога наистина си просите подигравките, както и адмирациите на шивачите и досетливостта им за поставянето на по-здрав конец. Не е порок да си с наднормено тегло, порок е да бъдеш зъл, защото останалите не са като теб. Всеки от нас познава поне една жена с наднормено тегло, която има оправдание за него. Именно това прави нашата задача по-забавна, номинирайки 5-те оправдания за мързел и дебелеене у дома!

Още по темата четете ТУК.

Novini.bg
2853 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини