Божинов: Сватбата не ми е най - важна сега

  • 04 октомври 2011 06:07

  • 2189
  • 0
Божинов: Сватбата не ми е най - важна сега
© Интернет

Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб не скри задоволството си от завръщането в националния отбор. Нападателят на Спортинг (Лисабон) се появи със закъснение на първата тренировка преди предстоящата контрола с Украйна в петък и евроквалификацията с Уелс четири дни по-късно.

Божинов кацна около 17 часа в София и веднага се отправи към Правец. Селекционерът Михаил Мадански не го вкара в основната група, а го остави да проведе индивидуална тренировка.

"Много се радвам, че отново съм част от националния отбор. Винаги съм играл с голямо желание за България. Няма значение какво друго събитие ми предстои в близките дни. В момента най-важна е националната фланелка", заяви Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб.

Както е известно, нападателят и плеймейтката Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През ще вдигнат сватба между мачовете с Украйна и Уелс, най-вероятно на 9 октомври (неделя). Тържеството ще бъде в хотел "Рио Ризорт" в Правец, където "трикольорите" са на лагер.

"В момента ми предстоят тренировки и мачове, които са най-важното. Нека обърнем повече внимание на новото треньорско ръководство", продължи Божинов.

Нападателят на Спортинг (Лисабон) се пошегува, че покрай дългото отсъствие от националния отбор е позабравил българския език.

"Хубаво е, че се завръщам в отбора, защото ще се видя с моите съотборници. Ще говоря на български, тъй като започвам да го забравям. Не искам да се връщам на темата с Лотар МатеусЛотар Матеус Лотар Херберт Матеус е германски футболен треньор и един от най-успешните германски футболисти. Говорих достатъчно много преди това. Радвам се, че Михаил Мадански ме повика за тези срещи. Чест е за мен да нося националната фланелка. Познавам се с повечето футболисти. Хубаво е, че има и подмладяване в отбора", каза още Божинов.

Последвайте канала на

2189 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини