Вкараха Аманда Байнс в лудница

  • 12 октомври 2014 16:15

  • 6076
  • 0
Вкараха Аманда Байнс в лудница
©

Актрисата Аманда Байнс отправи обвинения към баща си в Twitter. Тя публикува изказването, че баща й Рик я изнасилвал, когато била малка и продължил да я тормози психически. Аманда изтри публикациите няколко часа по-късно, но ги замести с още по-стряскащи признания. Байнс заяви, че нещата, които казала за баща си не са истина, но някой е имплантирал чип в мозъка й, който й казва какво да пише и говори. Човекът, който наредил да го инсталират бил баща й.

От няколко седмици светски хроникьори вървят по петите на Аманда Байнс. След като беше заловена, че кара в нетрезво състояние, Аманда не спира да прави странни неща. Беше обвинена в кражба, изподра фен, опитал се да я снима, а в Twitter избухна със съобщения, че няма нужда от психиатър, а само от хирургична намеса, за да стане още по-красива.

Вчера майка й Лин, брат й и сестра й направиха изказвания, в които подкрепят главата на семейството и признават, че са шокирани от думите на Аманда. Видели, че ситуацията с дъщеря им излиза извън контрол, те се обърнали към мениджъра Сам Луфти. Той успял да излъже Аманда, че трябва да замине за Лос Анджелис, където да се срещне с адвокати на родителите й. Байнс повярвала на Луфти, но вместо да я закарат в Хотел в Ел Ей, тя се озовала в психиатрична клиника, пише News7.

Интересното е, че Сам Луфти е човекът, който се опитваше да помогне на Бритни Спиърс, когато преди години тя получи нервен срив и се обръсна до кожа. В крайна сметка, родителите на Бритни получиха контрол върху финансите на дъщеря си, но обвиниха Луфти, че манипулирал Спиърс и й навредил повече, отколкото да й помогне.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6076 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини