Порно компания изгражда бункер, за да снима и след Апокалипсиса

  • 03 октомври 2011 14:31

  • 2906
  • 1
Порно компания изгражда бункер, за да снима и след Апокалипсиса
©

Американска компания за порно филми изгражда подземен бункер, за да снима и след Апокалипсиса през 2012 година, пише изданието LA Weekly.

Ръководството на филмовата къща Pink Visual е вложило милиони долари за изграждането на свой "порно бункер",
обзаведен с добре заредени барове, с дансинги с пилони и филмово студио, последна дума на техниката.

Говорителят на компанията Куентин Бойър заяви, че целта на проекта е да се надживее Апокалипсисът, който според някои ще настъпи точно на 21 декември 2012 година.

И то да се оцелее не как да е, а приятно, комфортно и луксозно, като порноиндустрията продължи своя разцвет, дори за малкото останали живи хора.

По план подземното съоръжение трябва да издържи на всякакви напасти, независимо дали става дума за предвидения в Библията край на света, за цунами, земетресение или масово нападение на хранещи се с човешка плът зомбита.

От порно компанията са подготвили и списък на личности, които ще бъдат поканени в бункера в долината Сан Фернандо в Южна Калифорния.

Неговото точно местонахождение засега се пази в тайна "поради съображения за сигурност", допълва БТА. В листата на избраните да преживеят края на света са включени порно знаменитости, както и най-активните фенове в порно сайтовете на компанията. Обектът трябва да подслони между 1200 и 1500 души и ще бъде завършен до месец септември 2012 година.

Последвайте канала на

БТА
2906 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.11.25 | 07:34

1
Това е последното, което трябва да оцелява, при евентуален апокалипсис... А що се отнася до бункерите - милиардерите и правителствата си изграждат такива още от 2008 година, именно по случай 2012.

Добави коментар

Водещи новини