20 - годишна черногорска манекенка е годеница на Силвио Берлускони

  • 29 септември 2011 16:44

  • 2582
  • 1
20 - годишна черногорска манекенка е годеница на Силвио Берлускони
©

Италианският вестник Република направи своеобразен подарък за 75-годишния юбилей на Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29,

Изданието публикува интервю с 20-годишната черногорска манекенка Катарина Кнежевич, която твърди, че вече повече от две години е „годеница” на италианския премиер и живее с него във вилата му в Милано.
„Живея заедно с Берлускони. Двамата сме заедно от избухването на скандала с Ноеми Летиция, който даде началото на бракоразводния му процес. Никога не съм го шантажирала, но това правеха други, които го използваха и го предаваха”, посочва Кнежевич, която е бивша „Мис Черна гора”.
„С Берлускони се запознахме в началото на май 2009 г. Тогава бях на 18. Силвио тъкмо се беше разделил със съпругата си. Следвам го навсякъде. Нашите отношения не са тайна, но избягваме да се фотографираме заедно”, казва 20-годишната Катарина, която има сестра близначка Кристина и друга сестра – Славица, която също е била „Мис Черна гора”.

Пред вестника манекенката посочва, че не я притеснява разликата във възрастта с Берлускони.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2582 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Адолф Висарионович Пиночет

2015.01.19 | 16:43

1
възраста не я притеснява, притеснява я че няма да успее да изхарчи всичките му пари

Добави коментар

Водещи новини