Магични дървета ще сбъдват желания

  • 04 септември 2014 19:10

  • 2156
  • 0
Магични дървета ще сбъдват желания
©

Нов парк с дървета, надарени с магична сила, ще бъде засаден по случай 30-ата годишнина на Обзор като град. Всяка от 30-те фиданки ще има име, символизиращо пътя, по който градът ще върви.

В акцията по засаждането ще вземат участие всички в града, съобщиха от крайморската община. Пред всяко растение ще бъде поставена табелка с информация за него.

В Обзор вече коментират, че положителната енергия, която ще бъде вложена в процеса, ще помогне дърветата дори да изпълняват желания, пише "Новинар".

"Завързано конче по клоните например ще носи здраве. Ако някой има нужда от пари, може да помоли дървото на изобилието за помощ, а на дървото на любовта, което ще бъде засято от родените в годината на обявяването на Обзор за град - 1984, влюбените ще имат възможността да завържат завинаги своята любов", заявиха от общината.

Новият парк ще се простира чак до морето, като в него е предвидено да бъде изграден тенис корт и велоалея. Най-голямата атракция в него ще е макет на Черно море с миниатюри на забележителности от крайбрежието на България, Грузия, Украйна, Турция и Румъния, които го заобикалят.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2156 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини