Давид де Кок отново в България

  • 27 септември 2011 09:32

  • 1011
  • 0
Давид де Кок отново в България
©

Давид де Кок - създателят на системата за лично и организационно развитие "Успехът е лично творение", автор на едноименната книга, личен и бизнес-консултант за креативна трансформация в личния и професионалния път на стотици иновативни компании и техните мениджъри, вдъхновяващ оратор и ентусиазиран социален предприемач с повече от 20 години опит, пристига в България за два вдъхновяващи дни с българската публика.

Силно впечатлен от предишното си идване в страната преди около година, Давид, се отзова на поканата на "Фабрика за идеи", защото „Смятам, че България има огромен потенциал да отприщи творческото мислене, за да прилага иновативни решения в една изключително интересна среда - както за стартиращия бизнес, така и за различни социално-адекватни или граждански инициативи, където те имат шанса да са първи. А няма нищо по-вдъхновяващо от това да отговаряш на нуждите на обществото, да вървиш след мечтите си и на всичкото отгоре да си пръв в това."

„Концепцията за социалното предприемачество твърди, че такава е онази инициатива, която запълва чрез иновативни модели за работа с общността онзи вакуум на предизвикателствата, които нито традиционния бизнес, нито публчния сектор могат да решат. Съществуването на множество такива примери в страната ни, ни накара да поканим Давид в България- имаме ужда от вдъхновение и работещи нови системи, които са независими от неработещите" споделят от Фабриката.

Системата на Давид де Кок е изключителна с това, че съчетава в ефикасно техники за отключване на творческото мислене, принципите за успех в личния живот, бизнеса и социалното предприемачество, с тези за вглеждане навътре в себе си и най-пълноценното разгръщане на потенциала ни.

Давид не чете лекции, а ще провокира българската публика в два изключително интензивни, динамични и практични семинара, залагайки и на груповата, и индивидуалната работа, за да може всеки да си тръгне с фокус и личен план за развитие.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1011 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини