Как остаряват различните зодии

  • 19 август 2014 13:39

  • 5895
  • 0
Как остаряват различните зодии
©

Всеки човек остарява по свой си начин. Това зависи от наследствените фактори, начина на живот и психическото състояние – всичко това се отразява на скоростта на стареенето.

Днес ще ви разкажем каква старост са ви отредили звездите.

Овен (21 март – 20 април)

Докато Овните са заети с нещо – работят, покоряват нови висини, поставят си трудни за изпълнение задачи – старостта не бърза да ги сполети. Разбира се могат да се развият свързани с възрастта заболявания, но представителите на този знак ще се опитват да не им обръщат внимание и ще продължат да бъдат активни и да се радват на живота. След пенсиониране Овните се стараят да разнообразят ежедневието си и започват да се занимават с неща, за които не им е оставало време преди. Могат да пътешестват, да си намерят ново хоби или дори да се запишат на образователни курсове. Внуците могат да се превърнат в смисъл на живота им и също да не ги оставят да се залежават.

Телец (21 април – 20 май)

Инатът и упорството на Телеца с възрастта се превръщат в истинска мания. Представителите на този знак стават деспотични старци, които „строяват“ по-младите си роднини, продавачите в магазина, лекарите в поликлиниката и недостатъчно тихите съседи. Безсмислено е да спорите с Телец, дори ако го правите за негово добро. Освен това много от представителите на този знак на стари години натрупват излишни килограми. Проблемът се задълбочава от това, че те не желаят да ограничават апетита си за вкусно хапване. За сметка на това и след пенсиониране винаги ще имат с какво да се занимават – Телците са сигурно единственият знак, който е способен на стари години да си готви сложни и засукани ястия само за себе си.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Старостта на Близнаците е пряко зависима от здравословното им състояние. Ако са избегнали негативните последици на бурната си младост, ще си поставят нови цели чак до старини и ще се стремят енергично към тях. Новите впечатления завинаги ще си останат смисъл на живота им, така че Близнаците или ще работят до последния си дъх, или ще се заемат с приложно изкуство. Ако обаче представител на този знак се разболее, той ще стане много предпазлив, ще си „колекционира“ методи за лечение, ще ограничи физическата активност и просто ще „замръзне“ в опит да изкара по-дълго. При това обаче ще си запази поне едно хоби.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5895 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини