Обвиниха Анджелина Джоли за кражба

  • 17 август 2014 13:58

  • 3647
  • 2
Обвиниха Анджелина Джоли за кражба
©
Една от любимките на Холивуд – Анджелина Джоли, ще се изправи пред американския съд заради обвинение в кражба. Всъщност тя вече има опит в това отношение, защото миналата година я сполетя същото, само че тогава ѝ се размина.
 
Второто дело отново е заведено от хърватския журналист Джеймс Брадок. Той е категоричен, че любимата на Брад Пит е използвала част от неговия труд, разказващ за любовта между мюсюлманка и хърватин по време на войната в Босна, за да напише сценария на дебютната си режисьорска лента "В земя на кръв и мед".
 
Филмът ни пренася по времето на Босненската война, която разкъса Балканите през 90-те години на 20 век. Историята разказва за двама босненци от противоположните страни на бруталния етнически конфликт.
 
Брадок вярва, че в предишното дело били допуснати много грешки и затова решението на съдията било в полза на звездата. Сега обаче е решен да стигне до края и Джоли да плати за плагиатството си, пише Female First.

Novini.bg напомня: От септември ти водиш! #tivodish
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3647 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.18 | 16:30

2
Много важно ! Ние в България НЯМАМЕ по - голям изрод , урод и ПРЕСТЪПНИК от ТИКВАТА !Комунист ,бандит , наркотрафикант , възпитаник на ДС - българското ГЕСТАПО в Симеоново ! Само тоя крадед и лъжец е виновен за всички бедствия ! ГОСПОД ни предупреждава ! В затвора , а не във властта !!!САМО ВОЛЕН и АТАКА !
каката на баткото

2014.08.18 | 15:09

1
Господ те предупреждава ,че си малоумен като малоумния ибрик и родоотстъпник!Първо се продаде на турците , а после на руснаците! И се наричате националисти!Ви сте просто едни измекяри и национални предатели!

Добави коментар

Водещи новини