Горилата Коко плаче за Робин Уилямс (видео)

  • 14 август 2014 08:00

  • 5719
  • 0
Горилата Коко плаче за Робин Уилямс (видео)
©

Новината за преждевременната смърт на Робин УилямсРобин Уилямс Робин Уилямс (на английски: Robin Williams) е американски актьор и комик, който става известен след „удари силно“, прочутата с жестомимичния си език, горила Коко, за която казват, че е била разчувствана почти до сълзи и мрачното настроение се споделя от всички с нея в дома й в Северна Калифорния, пише "Мирър".

Персоналът на Фондацията Gorilla са в траур, след като чуха новините в понеделник. Уилямс посети техния център през 2001 г. и бързо се сприятели с Коко, карайки я да се смее за първи път от шест месеца. Когато обяснили на Коко, която владее перфектно жестомимичния език, че един скъп приятел на центъра е починал, тя дълбоко се натъжава.

Коко дори показва думите „сry lip“ – lip е нейната дума за жена – „плачеща жена“, докато гледа как персоналът реагира на новината. „Тя стана изключително тъжна“, написва д-р Пени Патерсън на Koko.org.

Актьорът пристига там като непознат за горилата с личен интерес в опазването на маймуната, а си тръгва като приятел на Коко. Двамата играят, гъделичкат се, забавляват се с голяма наслада. Усмивките на Коко, която знае над 2000 думи, са уловени от камерата. Те са първите от месеци, тъй като нейната добра приятелка – 27-годишната горила на име Мишел е наскоро починала.

„Способността на Робин просто да се „мотае “ с Коко и да се превърне в един от най-близките и приятели, е изключителна и незабравима“, д-р Патерсън. Сега историята е изминала пълен оборот и Коко загуби друг приятел. Тя завинаги ще запечата спомените за времето на смешника, който я вдигна в тъмни времена. „Не само, че Робин развесели Коко,“ каза Патерсън, „ефектът е взаимен. Робин също изглеждаше преобразен.“

Novini.bg напомня: Не забравяй, че от септември ти водиш!
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5719 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини