Сексът печели мачовете на Мондиала

  • 03 юли 2014 07:44

  • 1202
  • 0
Сексът печели мачовете на Мондиала
© Getty Images/Guliver

Сексът се оказа повече от печеливша тактика на световното в Бразилия. След края на осминафиналите в турнира останаха само отбори, в които присъствието на гаджетата и жените е задължително и такива на свободен принцип.

Германци и холандци наредиха на играчите си да вземат половинките си с тях на Мондиала. Така футболистите на двата отбора намазват най-много - правят секс и са спокойни, пише в. "Стандарт".

Междувременно в лагерите на други три четвъртфиналиста - Франция, Бразилия и Коста Рика, правилата за секс са по-различни. Там всичко става под команда. Жените на играчите са близо до тях, но им е разрешено да спят с тях само след мач и два дни преди следващия.

В лагерите на Аржентина, Белгия и Колумбия обаче положението не е точно определено. В тези три отбора няма ясна заповед относно секса. Предвид факта, че приятелката на Лео Меси - Антонела, се появява на всеки мач, обаче със сигурност може да се твърди, че сексът не е забранен.

Оказва се, че отборите, които са забранили секса изцяло, вече напуснаха турнира. Испания, Русия и Босна изхвърчаха още в групите. В тези лагери изрично бяха забранени креватните удоволствия. В Чили и Мексико, където също сексът бе тема табу, все пак стигнаха до осминафиналите, но отпаднаха безславно.

Пуснаха ток на Неймар

Звездата на Бразилия Неймар ще играе срещу Колумбия в петък. Нападателят имаше проблеми с дясното си бедро след успеха над Чили на осминафиналите. Лекарите обаче са предприели крайна мярка, за да вдигнат Неймар. Докторите са приложили електрическа шокова терапия със специално оборудване. Апаратът, който е изобретен от чилиец, дойде във вторник. "Машината е много полезна, не е болезнена", каза физиотерапевтът Луис Росан.

$25 млн. неустойката прибира Факио Капело


Русия ще трябва да плати 25 млн. долара неустойка, ако прекрати договора на селекционера Фабио Капело. Това разкри ИТАР-ТАСС, позовавайки се на източник от футболната федерация. "След успеха в квалификациите за Мондиал 2014 условията по договора се промениха. Преди сумата за преждевременното му освобождаване беше 5 млн.", споделя информаторът.

На 3 октомври италианецът трябва да се яви пред депутатите от руската Дума, за да даде обяснение какво смята да подобри в отбора. Както е известно, на първенството в Бразилия "Сборная" отпадна в групите.

Французин влезе в болница

и участието му в 1/4-финала срещу Германия е под въпрос. Рафаел Варан е със съмнение за обезводняване. Защитникът е приет в лечебното заведение вечерта след мача с Нигерия и е прекарал нощта там. Любопитното е, че в рамките на 10 дни Варан за втори път влиза в болница. Преди това той беше приет със съмнения за гастроентерит.

Намаляват наказанието на Суарес


на клубно ниво. Звездата "Ливърпул" и Уругвай, обяви "Ел Паис", позовавайки се на източници от ФИФА. Нападателят беше лишен от правото да играе за националния тим на родината си 9 мача. Освен това той няма право да се занимава с футбол на клубно ниво до 1 ноември. Нападателят се извини за ухапването на Джорджо Киелини, което беше едно от изискванията на ФИФА. Отделно от това адвокатите му внесоха молба за намаляване на санкцията, която се очаква да бъде удовлетворена.

Защитник е аут за 6 месеца


след като счупи крак на световното. Ектор Морено от Мексико пострада в осминафинала срещу Холандия.

На Сколари му писна от Алвеш

и сигурно ще го остави на пейката в 1/4-финала срещу Колумбия. Селекционерът е крайно разочарован от представянето на защитника. На последната тренировка преди мача с Чили Големия Фил се ядоса на Алвеш и му взе потника, подавайки го към Майкон, който мина към отбора на титулярите.

Последвайте канала на

1202 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини