Валери и Николета с яхта за милион

  • 09 септември 2011 12:16

  • 4952
  • 1
Валери и Николета с яхта за милион
© Интернет

Неизявилият се още нападател на „Спортинг” Лисабон Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб, който напоследък, поради професионални неудачи е по-популярен като гаджето на Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, е решил да си придаде поредната тежест с покупката на луксозна яхта, както задължително баровците правят у нас и зад граница.

Бъдещата скъпарска покупка получила благоволението от възлюбената на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, която в момента е бременна от футболиста, пише kliuki.bg.

Валери имал намерение да закупи яхта на стойност около и дори над 1 000 000 долара. За да е подготвен, дори започнал да чете специализирана литература. Освен това разпитвал и стари морски вълци.

Последвайте канала на

4952 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
az

2011.09.23 | 22:02

1
ne e daleche denia v koito i na dvama shte im sekne krancheto i voala......... da gi vidim togava maloumnitcite, bez obrazovanie, bez zapaden ezik...... goli kato mishki, Basi smeshnitcite sa tia

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини