Потребител в нета: Най-тъпата страна в света е Европа

Горд съм, че съм американец и полудявам, когато чужденците казват, че Америка е най-тъпата страна в света. Това са глупости! Най-тъпата държава в света е Европа. Тази фраза влезе в публикувана книга за най-глупави коментари в нета, пише лондонският в. Дейли мирър.

По повод на излизането на сборника от печат журналистите от изданието написаха следния коментар: Понякога всеки от нас казва някакъв бисер, но преди появата на Facebook и Twitter по-голямата част от тези момент, за наше щастие, бяха забравяни. Сега обаче коментарите се пазят в световната мрежа и авторите на книгата са събрали най-хубавите и най-лошите.

Съставителите на сборника са дали място и на въпроса как може да се направи огледало от монитор. "Опитах се да сканирам огледалото, но не стана", пише потребител.

Други потребители също предизвикват повдигане на вежди. Ето и някои от тях: Как може да се разбере дали във филмите участват истински динозаври? Или "Имало е нощни птици преди появата на уличното осветление?"

Коментари

 1. 2014.05.02 | 16:24
  ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е БИЛ В българия , ВЕДНЪЖ ДА ПОСЕТИ билгария И ЩЕ СИ ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО ЗА НАЙ-ТЪПА СТРАНА В СВЕТА !!! ЩАСТЛИВЕЦ ,НИКОГА НЕ Е БИЛ В българия !
  1. 2016.02.26 | 15:21
   Hodi si tam otkydeto si se pryknal.
 2. 2014.05.02 | 16:24
  amerika nee tapa tapiu ste vie koito q naseliavate plonderi .
 3. 2014.05.02 | 12:05
  Най тъпата държава ЕВРОПА ДГД, :D:D:D Сметни колко е умен този горд Американец , който дедите са му бивши английски затворници и психопати олеле малеле , на магарето и злато да му накичиш то си остава магаре.
  1. 2014.05.02 | 16:24
   То пък щото вие атакаджиите сте “много умни„,хахахахаааааа,особено Вожда ви,хаха,джуджето с белите коси,избягал от казарма
 4. 2014.05.02 | 09:14
  Другата водеща по тъпунгерство нация,в национален мащаб са "кенгурите".Сестра ми ми е разказвала,за нейно преживяване в Сидни,и то на светски купон.Вечно озъбени,като крокодили,което те приемат за голям чар,и уважение на другия.Та една такава "зъбла" след,като получила отговор,че е от Европа-България,отговорила:Да,да знам,добре,че Саддам ви заобиколи,и не ви забърка във войната!
 5. 2014.05.01 | 23:48
  Не обиждай магаретата.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Избрано от Интернет