Хитлер бил щърба баба

  • 10 април 2014 07:49

  • 4062
  • 7
Хитлер бил щърба баба
©

От пощенска картичка, изпратена по време на Първата световна война от Адолф Хитлер, става ясно, че при посещение при зъболекар се е разделил с 19 зъба, пише британският Дейли мейл.

„Не можете да си представите колко добре изглеждах“, пише Хитлер до войника Карл Ланцхамер, който бил негов приятел.

Автентичността на картичката е потвърдена. Тя е с дата 21 декември 1916 г. и е била част от колекцията на любител, пише dnes.bg.

Досега се знаеше, че Хитлер е бил с 15 извадени зъба, като не са били извадени по едно и също време. Същевременно е установено, че почеркът от картичката е именно на нацисткия лидер.

По това време Хитлер е бил в Мюнхен и се е възстановявал, след като е бил ранен от граната в бедрото. Две години след това (1918 г.) нацистът праща нова картичка до същия войник, в която му пише, че е оздравял напълно.

Страхът от зъболекари е преследвал Хитлер до края на дните му. Личният му зъболекар Йоханес Блашке разказал как едно просто почистване на зъбен канал продължило 8 дни, тъй като пациентът му не издържал на болката. Хитлер имал също така ужасен дъх, абцеси и болни венци.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4062 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2014.08.03 | 20:18

7
Вечна слава на Фюрера! Дори и 59 години след смъртта му боклуците се стряскат на сън и има защо...

2014.08.03 | 20:18

6
3 и 4 а ти си от четвъртата група , тези които правят микса от лъжа и истина с цел забогатяване ! Всъщност вие не сте хора , нямате емоции единствената ви утеха е да гледате страданието на другите !

2014.08.03 | 20:18

5
чифуттската зган не спира да бълвочи глупости по най-истинския човек на 20-век

2014.08.03 | 20:18

4
Евреите бяха твърде умни, за да придават на всичките си вестници еднакво настъпателен характер. Не, задачата на една част от еврейската преса бе да създава прикритие за другата й част. На марксистките вестници даваха задача редовно и открито да оплюват всичко свято на човека, да клеветят по най-безсрамен начин държавата и правителството, да насъскват една част от нацията срещу останалата и т.н. В същото време друга част от еврейските вестници, органите на буржоазно-демократичната "мисъл", си слагаха маската на прословута обективност, старателно избягваха всички грубости, отлично давайки си сметка, че празноглавците съдят само по външността и никога не са способни да схванат истинския смисъл на нещата. А. Хитлер

2014.08.03 | 20:18

3
Читателите на нашата преса могат да бъдат разделени на три групи: първо, онези, които вярват на всичко прочетено; второ, онези, които не вярват на нищо от прочетеното; трето, онези хора с мозъци, които умеят да се отнесат критично към прочетеното и съответно да си правят своите изводи. В цифрово отношение първата група е най-голяма. Тя се състои от основната маса от народа и затова представлява най-примитивната в идейно отношение част от нацията. Втората група читатели в цифрово отношение е по-малка. Една част от нея се състои от елементи, които по-рано са принадлежали към първата група, а след това в резултат на дълъг опит са се разочаровали и са отишли в другата крайност: сега те не вярват на нищо, "стига да е напечатано във вестника". Те ненавиждат всички вестници и или въобще не ги четат, или безкрайно се възмущават на съдържанието им, приемайки, че всички вестници са само лъжа и измама. Да си имаш работа с такива хора е много трудно, понеже те са настроени с недоверие и тогава, когато става въпрос за истина. Тези хора са почти изцяло изхабени за каквато и да е положителна работа. Третата група в цифрово отношение е най-малка. Тя се състои от истински духовно развити личности, на които и вродените качества и възпитанието са им дали възможност да мислят самостоятелно. А. Хитлер

2014.08.03 | 20:17

2
Няма да спрат евреите да му отмъщават, и след 1000 години ако съществуват още, пак ще го плюят. Мръсни пиявици, които смучат кръвта на нормалните хора, паразити.

2014.08.03 | 20:17

1
Но не е бил крадец и лъжец като днешните европедераси ! Каквото кажел го е правел ! Затова германците го следваха !

Добави коментар

Водещи новини