Кейт заголи бедро в Нова Зеландия (снимки)

  • 08 април 2014 07:09

  • 14156
  • 7
Кейт заголи бедро в Нова Зеландия (снимки)
©

Силен вятър развя полите на херцогиня Катрин след кацането й в Уелингтън и почти повтори конфуза от летището в Калгари през 2011 г., когато Кейт беше буквално разголена, съобщиха британските медии. Херцогинята, съпругът й принц Уилям и техният син Джордж пристигнаха в Нова Зеландия за своята първа обща визита в страната, пише в. "Монитор".

За малкия Джордж това е първо официално пътуване зад граница, но той пропусна приветствената церемония на маорите, тъй като заради лошото време се наложи да бъде прибран на топло. Силни ветрове, дъжд и мъгла посрещнаха кралското семейство в началото на обиколката му в Австралия и Нова Зеландия. Докато слизаше от самолета, херцогинята на Кеймбридж, облечена в червено палто с големи копчета и с червена шапка на главата, носеше на ръце бебето си. Върху палтото й имаше сребърна брошка, подарена на Елизабет Втора по време на визитата й в Нова Зеландия през 1953 г.

Принц Уилям, Кейт и синът им Джордж бяха приветствени от новозеландския премиер Джон Кий. „Смятам, че те ще очароват страната – каза премиерът. – Надявам се, че тук ще им бъде забавно.”

Кралските особи ще бъдат в Нова Зеландия и Австралия в продължение на 19 дни. Те ще участват в различни делови прояви и вече наблюдаваха традиционния танц на коренното население – маорите. Медиите в Обединеното кралство съобщиха, че в разголените им тоалети са направени съществени корекции, за да не шокират с прекалена голота знатните гости.

Осеммесечният принц Джордж пък ще направи своя светски дебют утре на сбирка на група родители и техните бебета в правителствената сграда в столицата. Именно там неговият баща Уилям е бил по време на своята първа кралска обиколка през 1983 година. Джордж, който е трети поред в наследяването на британския престол, ще присъства само на няколко срещи, поясниха от двореца. През по-голямата част от времето, свързано с пребиваването му в страната, той ще остане далеч от погледите на хората, като за него ще се грижи бавачката му с испански произход.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
14156 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Ziko

2014.06.08 | 08:32

7
Мухлясали, гадни феодални останки. Време е да бъдат заличени от обществото! Само смучат пари от всички. Щели да направят дарение. Да се разплаче човек от умиление. Обикалят района щото умират от страх да не си загубят влиянието. И да се наложи да отговарят за минали престъпления извършени "в името на короната" Всичко при тях е откраднато, присвоено, заграбено. По-голямо, гадно и отвратително лицемерие няма на земята!

2014.06.08 | 08:32

6
8 месечен дрислъо,щял да направи своя"първи светски дебют'!? бах ти мегаломанската пасмина.Оная старата,не можело да е докоснеш с ръка.Невероятно,в 21 век,милиони хора,да се кълнат в името на някого,да припадат от радост,че им помахва с ръчица.Толкова назобени с уникална простотия,са само англетата.

2014.06.08 | 08:32

5
Кейт с палто, а детето с голи крака. А като гледам какви корекции са направили в дрехите на маорите - по голи от това няма как да са. Не, че в цялото събитие има нещо важно.

2014.06.08 | 08:32

4
Как се радва на гологъзия

2014.06.08 | 08:32

3
гадни ремпили!!!

2014.05.27 | 00:29

2
Към снимка две:-Лелее тоя ако ме дограби.....
минчо п.ката

2014.04.09 | 23:52

1
Злобни и бедни но българи и какъв х..й искате и вие не знаете традиции доблест чест нещо чуждо за продажници

Добави коментар

Водещи новини