Самотна коза скита в римското метро (видео)

  • 25 март 2014 13:37

  • 2439
  • 2
Самотна коза скита в римското метро (видео)
©

Няколко седмици след появата на глиган, който се возеше на трамвай в италианската столица, във Вечния град се появи друг необичаен пътник, но този път в метрото. Самотна черна коза беше заснета да се скита в една от подземните станции. Пасажери документираха небрежната разходка на чифтокопитното в станция „Вале Аурелия”.

Рогатото добиче проявявало интерес към по-тъмните кьошета на подземната железница и почти не обръщало внимание на учудените пътници, пише "Новинар".

Не е ясно как изобщо козата се е озовала на платформата и кой се е погрижил за безопасността на безпризорното животно. Клипът с приключенията на тревопасното обаче бързо се превърна в хит в социалните мрежи.

Миналият ноември във френския град Бордо група приятели отвлякоха на пияна глава ламата Серж от местен цирк. Зевзеците се снимаха за спомен с животното и го сюрпризираха със среднощна обиколка с трамвай.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2439 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Важно!

2014.03.27 | 11:36

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!
Хахо

2014.03.26 | 11:46

1
Има и по-щури от нас българите!

Добави коментар

Водещи новини