Лейди Даяна остава най – популярната личност сред британската династия

  • 30 август 2011 13:41

  • 3301
  • 0
Лейди Даяна остава най – популярната личност сред британската династия
©

Принцеса Диана, "кралицата на сърцата", както бе наричана първата съпруга на принц Чарлз заради нейната способност да общува с обикновените хора, остава най-популярният член на династията Уиндзър, управляваща Обединеното кралство, пише ИТАР-ТАСС.

Това твърди проучване, направено от Skype, в навечерието на годишнината на смъртта й в Париж на 31 август 1997 г. Даяна е получи най-много гласове сред представителите на монархическата фамилия сред хората, които биха искали да си побъбрят с нея. На второ място е нейният син принц Уилям. Бронзовото място принадлежи на кралицата Елизабет II. Съпругата на Уилям Кейт Мидълтън е едва седма. Най-новото попълнение на династията е задмината от крал Хенри VIII (1491-1547) и кралица Виктория (1819-1901).

В категорията "разговори с исторически личности и политици" на първо място е президентът на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и "Желязната лейди" Маргарет Тачър, премиер на Великобритания между 1979 и 1990 г.

Най-желаните събеседници на жените са актьорите Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е, Колин Фърт, Джордж Клуни. Мъжете искат да комуникират със спортисти от ранга на Мохамед Али и след това с модели и актриси.



 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3301 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини