Уфолог: Извънземните се пошегуваха с нас при Царичина

Досега уфолозите смятаха, че любопитството на извънземните към Странджа и Родопите бил, защото били специални места. Сега обаче стана ясно, че и столицата ни е представлявала интерес за чуждоземните цивилизации.

Под София имало подземни тунели, чиято дължина е 15 км. Те били създадени от древни извънземни цивилизации и до ден днешен се използвали от враждебни на човечеството космически цивилизации. Те разполагали със специална апаратура и генератори, с които облъчвали столицата, а висшата им цел била унищожаването на живота на планетата. Причината е, че земята им е необходима, но не и хората.

Това обясни уфологът Стамен Стаменов по TV7. Според него извънземните се интересували от богатствата на планетата, затова голяма част от българското злато било вече изнесено.

За мистериозния военен обект Царичина специалистът твърди, че бил грешка. Изкопаният ров край селото бил просто една съвсем обикновена дупка. Въпреки това за т.нар. експеримент "Царичина", който започна в края на 1990 г. и продължи година и половина, са похарчени 130 хил. лв.

"Аз дадох на военните картината, която ми даде екстрасенсът Димитър Кекеменов. Тя не беше за копане край Царичина. Това, което трябваше да се обработи е обработено. Информацията за Царичина е чиста. Службите на Израел потвърдиха, че контактьорското писмо е древно. Това е психо експеримент с човечеството. Твърде вероятно е комбиниран – от извънземна интервенция, т.е. от зомбиране от извънземни спрямо човечеството и по земна линия. Много човешко здраве отиде в Царичина. Не е изключение извънземните да са си правили шега", каза още Стамен Стаменов.
 

Коментари

 1. 2015.09.11 | 12:43
  този е брат на волен сидеров
 2. 2015.09.11 | 12:43
  Хора без образование или с ниско такова да не коментират.Относно Царичина и записките на Ели Логинова мога да кажа че не само една чужда служба проявяваше интерес.
 3. 2015.09.11 | 12:43
  Ку-ку.
 4. 2015.09.11 | 12:43
  Хапчетата пичагаааа ,хапчетата :)
  1. 2015.09.11 | 12:43
   Хапчета , хапчета ама да не са амфетамин !?
 5. 2015.09.11 | 12:42
  Previously on X Files...
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет