Продадоха на търг черепа на Хитлер (снимка)

  • 19 февруари 2014 17:36

  • 6908
  • 3
Продадоха на търг черепа на Хитлер (снимка)
©
Няма лъжа, няма измама, пред очите ви се намира рентгеново изображение на хитлеровия мозък, което бе продадено днес на търг в интернет, пише inews.bg.

То е част от разсекретен доклад на американското военно разузнаване, което съдържа подробна информация за фюрера, придобита от шестимата му лекари. В доклада има специално приложение с десет рентгенови снимки на главата на Хитлер, както и няколко електроенцефалограми.

Разбира се, черепът на прословутия нацистки диктатор не се различава по нищо от нашите, но това, което е било вътре в него, очевидно му е помогнало да стане основната причина за смъртта на десетки милиони души по време на Втората световна война.

Може да се спори, че днес светът е едно далеч по-хубаво място, но артефакти като този служат да ни напомнят, че по него са ходили и все още ходят, които изглеждат досущ като нас, но са способни да преобърнат историята с черепа надолу.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6908 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.10.04 | 20:34

3
Вечна слава на Фюрера!
onq s konq

2015.05.01 | 23:43

2
Эа тия,които са эабравили вица эа черепа на Нерон.Влиэа в эаложна къща човек и каэва -това е черепа на Нерон -колко давате?Ама Нерон е бил мн умен и с голяма глава,а това е доста по малък череп-каэва служителят.Е да,ама това е черепа му като е бил на малки години-отг клиентът.
Хайл!

2015.04.30 | 13:58

1
Силно се съмнявам това да е черепът на самият Фюрер,а само някаква измама.

Добави коментар

Водещи новини