Котка срути покрив на зала в Сочи (видео)

  • 19 февруари 2014 16:38

  • 3293
  • 2
Котка срути покрив на зала в Сочи (видео)
©

Бездомна котка е причинила падането на няколко елемента от окачения таван на коридор в зала "Адлер Арена" в Сочи.

Спортната постройка, в която се провеждат състезанията по бързо пързаляне с кънки, за щастие не е била отворена по време на инцидента, пише "Новинар".

Въпреки че според домакините щетите са малки и съвсем не са непоправими, много от западните журналисти са повдигнали въпроса как е възможно котка, тежаща не повече от 5 килограма, да е способна да разруши таван, под който биха могли да преминават зрители.

Строителството в Сочи бе обект на критики още преди началото на Игрите, когато част от хотелската част не бе напълно готова.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3293 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.02.20 | 14:56

2
Излишно прахосани пари,да се строи цял град и спортни съоръжения и то грамадни,за да се използват по няколко дни днескашно време е пълна глупост!Да се провеждат тези игри,там където има готови изпитани съоръжения,в едно и също време,дали ще е в Азия,или независимо кой континент,или държава,милиарди пари ще се пести!
CRH7

2014.02.20 | 14:56

1
Сделано в Русия. Като влезете в метро нали в Руските влакчета и видите как балатума е закрепен с пирони и за такива като мен, които обръщат повече внимание на заобикалящите ги конструкции това не е случайно.

Добави коментар

Водещи новини