Денис Родман се извини, бил пиян

  • 09 януари 2014 20:27

  • 3461
  • 3
Денис Родман се извини, бил пиян
©

Бившата звезда на НБА и легенда на „Чикаго Булс“ вчера направи голям гаф в ефира на CNN, след като водещият повдигна темата за осъденият на 15 години затвор Кенет Бей, пише аctualno.com.

Баскетболистът защити лидера на Северна Корея, където той и още 10 бивши играчи от НБА играят с местен баскетболен отбор в чест на рождения ден на Ким Чен Ун.

Властите в Северна Корея осъдиха през миналата година американеца Кенет Бей, заради намерени у него кадри на гладуващи сирачета, като той е обвинен в заговор за сваляне на властта. По повод въпросите на водещия на CNN, Крис Куомо относно Бей, Родман изригна в ефир, което не е неприсъщо за него. Все пак години наред той присъстваше в медиите предимно със скандали. Вчерашният обаче премина много граници и днес последва извинение.

Родман се аргументира с това, че бил пиян и бил под голям стрес по време на интервюто за CNN. С думите си Родман буквално призма вината на Бей, за което се очаква да бъде разпънат на кръст при завръщането си в САЩ.

„Искам да се извиня на семейството на Кенет Бей. Поднасям искрените си извинения и на моите съотборници, както и на Крис Куомо“, се казва в краткото изявление на 52-годишния Родман.

Семейството на Бей пък сподели, че е шокирано от думите и реакцията на Родман.

„Той можеше да направи нещо добро и да помогне на адвокатите на Кенет“, сподели сестрата на Бей. „Той обаче отказа да направи това. Освен всичко и той реално призна вината на Кенет. По-лошото е, че не познава брат ми и не е запознат със случая“, коментира Тери.

„Засрамих много хора. Много съжалявам, защото на този етап трябваше да се въздържам от политически изявления. Наистина съжалявам. Някои от моите съотборници си тръгнаха под натиска на техните семейства и бизнес асоциации. Бях пиян, което не е извинение, но по време на интервюто бях доста разстроен“, каза още Денис Родман.

Той добави също, че неговата баскетболна дипломация се е провалила, информира CNN.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3461 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
vale_karo

2014.01.24 | 20:01

3
Намериха му цаката и на тоя.
кндр

2014.01.24 | 20:01

1
Да живее Северна Корея!!!

2014.01.24 | 20:01

2
Бълагария за да оцелее ни трябва един такъв режим за колко 20-тина години поне

Добави коментар

Водещи новини