Пристрастен към бензин смуче от колонки и резервоари

  • 03 януари 2014 10:18

  • 2863
  • 1
Пристрастен към бензин смуче от колонки и резервоари
©

Ако все още се възстановявате от махмурлука по празниците, споменете в молитвите си и един истински почитател на твърдото гориво, пише "Новинар".

Четиридесет и петгодишният Брайън Тейлър най-вероятно ще отиде на топло, защото е нарушил ограничителната си заповед да не припарва до бензиностанции, автокъщи и колонки за бензин. Причината е, че британецът от град Тийсайд се е отдал на истински петролен гуляй навръх Нова година. Пристрастеният към бензина мъж бил заснет с охранителна камера за пореден път да кърка от любимата си напитка, открадната от гараж близо до дома му. Той прерязал маркуча и изливал фонтана от леснозапалима течност право в гърлото си. Като същински звяр, добил мощ от високо октановото гориво, табиетлията Тейлър извъртял и един танц – негова запазена марка, опиянен от бензиновите пари.

Изскокналите очи и червендалестото лице на пияница далеч не са единственият проблем на пристрастения. Бензинът руши неумолимо нервната система и жизненоважни органи на крадеца. А сега заради антисоциалното си поведение, при това цели два пъти за един ден, британецът отива на съд и най-вероятно в затвора.

Това не е първото провинение на къркача. За пръв път Тейлър има проблеми със закона покрай своята пристрастеност на 4 февруари 2005 г.

По това време полицията установява, че той се е черпил безплатно от колонките на близка бензиностанция 51 пъти.

Отчаяният мъж, станал напаст за гаражи и автокъщи, е опитал да посещава терапия, за да се пребори с вредния навик, но усилията му се оказали напразни. Групата му от анонимни алкохолици го отхвърлила, защото Тейлър вонял непоносимо на бензин и зависимите преценили, че той носи потенциална опасност от пожар.

Преди време Тейлър се промъквал между колите, вкарвал маркуч в резервоарите и смучел директно. По-късно се специализирал и в набезите на малки цистерни.

Като всеки уважаващ себе си пияч и Тейлър не посягал към което и да е гориво. Най-много му се услаждал безоловният бензин, но в краен случай посягал и към дизела или високооктаново гориво. Спипаният на местопрестъплението нарушител ставал агресивен и налитал на бой.

Той яростно отрича, че пие самият бензин и настоява, че само го души и се опиянява само от парите му.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2863 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БОЗДУГАН

2014.08.07 | 21:22

1
Познавам го. Ходи с пистолет и се крие под пластмасова маса!

Добави коментар

Водещи новини